You are here

Početna
  /  
Kursevi
  /  
Odrasli
  /  Opšti konverzacijski kursevi

Opšti konverzacijski kursevi

Program opšteg kursa

Grupni opšti konverzacijski kurs odvija se u timu od najmanje 3, a najviše 6 polaznika, što našu školu čini jedinstvenom i posvećenijom efikasnom radu. Naime, grupe koje prelaze ovaj broj đaka nisu jednako uspešne i potrebno je mnogo više vremena za postizanje rezultata.

Da li ste se ikada zapitali zašto Vam savetuju dvočase od po sat i po vremena u istom danu, kada je psihološki utvrđen čas kojim se dobija najviši stepen koncentracije zapravo 45min? Odgovor glasi: upravo zato što se sa većim brojem đaka za 45 minuta ne može obraditi planirano gradivo.

Dakle, kod nas čas traje 60 minuta, od kojih se oko 15 minuta provede u pripremi vežbanja, slušanju ili predavanju profesora, dok se ostalih 45 minuta fokusiramo na feedback polaznika.

Na opštem kursu polaznik uči i usavršava veštine razumevanja, razgovora, čitanja i pisanja obrađivanjem tekstova, video i audio sadržaja na temu svakodnevnog života, obrazovanja, zaposlenja, sporta, muzike, filma, pozorišta i svega za šta polaznici pokažu interesovanje.

Ako se pitate `a šta je sa gramatikom?` posebno ćete biti iznenadjeni našim pristupom i podučavanjem takozvane `upotrebne gramatike`, odnosno one koju koristimo dok razgovaramo, te njenu vrednost i značaj vidimo u dijalozima

Ono što nas razlikuje od drugih je to da najveću pažnju posvećujemo RAZGOVORU i aktiviranju pasivnog rečnika polaznika, koji većina u manjoj ili većoj meri poseduje.

Radni materijal koji koristimo ogleda se u velikom broju zanimljivih tekstova iz renomiranih udžbenika, internet izvora, CDova, filmova, youtube-a klipova i još mnogo raznih autentičnih projekata.

 

Grupni opšti konverzacijski kurs

Grupni opšti konverzacijski kurs odvija se u timu od najmanje 3, a najviše 6 polaznika,
što našu školu čini jedinstvenom i posvećenijom efikasnom radu. Naime, grupe koje
prelaze ovaj broj đaka nisu jednako uspešne i potrebno je mnogo više vremena za postizanje rezultata.

 

Individualni opšti konverzacijski kurs

Opšti individualni konverzacijski kurs engleskog jezika se odvija u 1 na 1 atmosferi, tj.
individualnom radu sa profesorom, što garantuje najefikasniji i najbrži napredak učenika.

 

Nivoi pohađanja engleskog jezika za odrasle

Naši kursevi odvijaju se u svim nivoima:

ELEMENTARY – početni
PRE-INTERMEDIATE – niži-srednji
INTERMEDIATE – srednji
UPPER-INTERMEDIATE- viši-srednji
ADVANCED - napredni.

*Prilagođeno evropskom okviru odredjivanja nivoa učenja engleskog jezika

Za sticanje jednog nivoa znanja preporučuje se minimum 2 semestra, odnosno 2 x 4.5 meseca efikasnog i kontinuiranog rada.
Ukoliko Vam je potrebno iz bilo kog razloga da do znanja dođete `brže`, preporučili bismo da ne pohađate regularni, vec intenzivni kurs.

 

Novosti i Obaveštenja

28/08/2017 - 14:42
30/01/2017 - 03:09
30/01/2017 - 03:09
30/09/2016 - 01:26

Društvene mreže